Mucize Gibi: Argan Yağı
Faslı bayanlar onun “Sıvı Altın” olduğunu söylüyor.
Kuzey Afrika’nın gelişmiş ülkeleri arasında bulunan Fas’ta yetişen Argan bitkisi tıpta “Argania Spinosa” olarak tanımlanıyor ve birçok güzellik uzmanı tarafından tedavilerde kullanılıyor. İçerdiği E vitamini, felurik asit ve güçlü antioksidanlarla gençlik iksiri olarak tanımlanan argan aktarlardan yağ olarak temin edilebiliyor. Kullanılır kullanılmaz nemlendirici özelliği ile kuru ciltlerde belirgin değişimler yaratan argan yağının yağlı ciltleri de dengelediği bilinen faydalar arasında. Kozmetik üretiminde de gözde maddeler arasında yer alan argan, ciltteki sebum üretimini de ciddi bir oranda düşürüyor.




demet
20 Mart 2011
09:11
bende argan yağı istiyorum ama güvenli bir şekilde nasıl ulaşabilirim.
Tuay TÜFENK
15 Mart 2011
22:50
Argan yağını nasıl , nereden satın alabilirim. Bununla ilgili bir adres rica edebilir miyim?
Saygılarımla
Tevfik kosken
15 Mart 2011
02:06
Fasta yerleşik firmamız argan yağı ve yan ürünleri üretimi yapmaktadır
bilgilerinze saygılarımızla.
upes_elturkiye@hotmail.com
ARGANDİR
21 Haziran 2010
23:31
Argan yağı ile ilgili daha fazla bilgi için web sitemiz http://www.argandir.com
Şule
17 Nisan 2010
15:25
Fransadan almıştım biraz pahalı ama mükemmel birşey